Search
  • Adrian Popa

Eu nu fac Marketing

Daca ai nevoie sa convingi pe cineva sa faca o actiune, faci marketing.


Daca ai nevoie sa fi votat sau urmaresti o promotie, faci marketing.


Daca scrii un blog, iti faci un selfie pentru Instagram sau incerci sa convingi politia sa nu iti dea amenda, faci marketing.


Marketing-ul se duce mult mai departe decat reclame, newslettere sau felul in care iti stabilesti preturile. De fapt, de cele mai multe ori, marketing-ul nu are nicio legatura cu banii.


Suntem inconjurati de oameni care ar vrea un pic din atentia noastra, un pic de incredere din partea noastra sau au nevoie ca noi sa facem ceva. Acei oameni fac marketing, iar noi suntem vizati de catre ei.


Cultura noastra este acum formata, mai mult ca niciodata, de marketeri. Link-urile pe care intram, serialele sau emisiunile la care ne uitam, oamenii pe care ii votam, toate sunt actiuni pe care le luam in urma unor campanii de marketing. Daca nu iti place situatia politica, defapt nu iti place situatia creata de marketingul politic.


Odata ce ne asumam responsabilitatea pentru marketingul pe care il facem sau cel care este facut catre noi, avem o sansa sa facem ca lucrurile sa mearga mai bine (facand lucruri care merg mai bine).
7 views0 comments